LED lys er noget, jeg er virkelig fascineret af. Jeg har for nylig bygget et nyt hus og besluttet at give led lys et forsøg for at spare omkostninger. Efter alt har jeg allerede en vis erfaring fra led lys på min lastbil, som har fungeret fejlfrit. Men denne gang havde jeg brug for at se på internettet for prisværdige produkter, fordi mængden af ​​downlight jeg havde brug for til mit hus var over 20 stykker. De danske butikker er meget dyre, så jeg besluttede at se om jeg kunne finde en svensk butik, der havde lavere priser, men stadig tilbød god kvalitet. Efter en time fandt jeg endelig en svensk forhandler kaldet Svealight. De tilbød de led downlight modeller, som jeg håbede at finde, og priserne var omkring 30% lavere sammenlignet med de danske konkurrenter. Jeg var temmelig overrasket over dette, og selv med forsendelsesafgifterne sparer jeg stadig over 25%. Det var en nem beslutning, og efter at have købt dem installerede jeg dem hurtigt i både mit køkken og stue med fantastiske resultater. Jeg ved stadig ikke, hvor meget jeg vil spare ved at bruge ledede lys, men når min elektricitetsregning kommer, vil jeg vide præcist, om dette køb er betalt eller ej.

High bay lampa till køkkenet

Efter at have besluttet på downlights købte jeg også high bay lamper til min garage i stedet for led rør. Jeg er ikke en stor fan af led rør, da de ikke rigtig lyser op i garagen effektivt. Efter installationen af high bay lamperne indså jeg, at det var det rigtige valg, og jeg er meget tilfreds med resultatet i sidste ende.