Nu har jeg tidligere skrevet om at Sverige er så meget bede end Danmark når det kommer til indkøb i webbutikker, men jeg bliver nok nødt til at holde lidt igen. Der er nemlig områder hvor danskerne godt kan være med, både prismæssigt, men også hvad udvalget angår. Og det skal vi naturlgvis støtte op om. Det jeg tænker på er beklædning, eller rettere tilbehøret til din garderobe. Et sted hvor du kan finde et sandt overflødighedshorn af tørklæder, smykker, tasker og andet godt er Fashionteam.dk – du finder her ikke kun noget til damerne, men de har så sandelig også en herreafdling. Almindelig nødvendige ting som halstørklæder til at holde kulden bort om vinteren finder du her, men også til de mere festlige lejligheder finder du et kæmpeudvalg af slips, butterflies og slipsenåle, som du helt sikkert får brug for, næste gang du skal til fest. Men mest imponerende er Fashionteam’s afdelig for damer. Her kan vore smukke ledsagere vælge mellem flere 100 forskellige tørklæder, små og store tørklæder, tørklæder i alle mulige farver og tørklæder i alle tænkelige stoffer og kvaliteter. Og priserne er mere end fair, selvom Fashionteam.dk ikke holder til i Sverige, men i gode gamle Danmark. Altså: Tag et kig på Fashionteam.dk, og lad din bedre halvdel kigge med – I finder med garanti noget i godt kan li’.